Skins säsong 7 Sammanfattning

Jaha, nu var Skins slut. Säsong 7 har varit en besvikelse för mig. Tänkte göra en sammanfattning av det hela.
Sista säsongen var ju indelad i 3 delar. Den första (Skins Fire) handlade om Effy, den andra (Skins Pure) om Cassie och i den tredje (Skins Rise) fick vi se Chris. Varje karaktär fick två avsnitt.
Jag hade nog för höga förväntningar om den här säsongen. Trodde att dom åtminstone skulle prata om vad som har hänt förut, och nämna några av dom andra karaktärerna vi inte fick se igen.
 
Skins Fire
Effy var nog min favorit karaktär genom hela skins serien. Och med tanke på hur det slutade senast vi såg henne var jag väldigt nyfiken på att se hur det har gått för henne. Men hon var ju helt en annan person. Som om allt hon varit med om aldrig skulle ha hänt. Är det för mycket begärt att hon skulle ha nämnt Freddies namn? Det kändes inte alls som den Effy Stonem vi sett tidigare. Även om det var tänkt att dom skulle ha växt upp nu och blivit mognare var det väl inte meningen att dom skulle ha förändrats helt. Gillade det inte så mycket tyvärr.
 
 
Skins Pure
Cassie, vad hände? Vem är du? På tal om att ha förändrats. Det var bara en som såg ut som den gamla Cassie och hade samma namn. Men allt annat var bara fel. Hon betedde sig inte alls som hon brukar, och sa inte sina typiska fraser som "Oh... Wow..." och allt annat. Det här är nog den del som kändes minst som Skins för mig.
 
Skins Rise
Cook. Äntligen någon som inte är totalt förändrad! Här har vi slagsmål, droger, drama och sånt vi är vana vid att se. Det var spänning i den här delen och man visste inte riktigt vad som skulle hända. Slutet skulle kanske ha kunnat vara annorlunda, men ska det vara Skins måste någon dö, eller hur?
 
 
Säsong 1 och 2 är nog dom bästa i den här serien, men jag gillade nog dom andra karaktärerna också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0