Fox lägger ner "Us&Them"

Tråkiga nyheter fortsätter.. Nu har tydligen Us&Them blivit nerlagt också. En serie jag verkligen såg framemot. Alexis Bledel, som spelar Rory i Gilmore GIrls, skulle ha huvudrollen.
Fox hade beställt 13 avsnitt av serien, men ska bara sända 6 av dem, och sedan läggs den ner.
 

NBC lägger ner "Welcome to the family"

Hade totalt missat att Welcome to the family blev nerlagt för ungefär en vecka sedan.. Lite tråkigt enligt mig. Jag tyckte det var en helt okej serie. Gillade skådespelarna mycket!
 

Idol

Jag skriver ju inte annars om Idol, men jag måste bara säga att jag är så glad att Mirjam åkte ut ikväll! Hon har ju nog varit bra, men jag har inte brytt mig om henne alls. Och jag var så rädd att Jens skulle åka ut, på grund av att han valde fel låt. Han är ju en av mina topp tre.
Sen måste jag tillägga att jag tycker Eriks version på Euphoria var riktigt cool! Han har ju en egen stil, och han vet hur han vill ha det, så han ändrade låten så att det skulle passa honom. Det tycker jag var bra gjort! Det kan ju inte vara lätt att ändra en låt på det där viset. Jag gillade det! Tycker han fick allt för mycket negativ kritik. 
Och så fick jag ju se min lilla Robin! Oj vad bra han är! Helt magisk!
 
 

The Vampire Diaries 5x04

"For Whom The Bell Tolls"
 
Äntligen berättade Jeremy åt dom andra om Bonnie! Det är inte rätt att dom ska behöva gå omkring och vänta på att hon ska komma och fixa allt. Och att hon höll Jeremy från att träffa dom andra är verkligen inte okej.
Scenen med Jeremy och Damon var så fin. Jag trodde först att han skulle slå honom eller nåt.
 
Stefan har det svårt med sitt minne, och försöker dricka människoblod. Vi har ju sett att det aldrig slutar bra. Och inte för att vara elak eller så, men jag hoppades nästan att Jesse skulle dö.. Det är inget fel på honom, men jag tycker inte han ska vara med Caroline.
 
Bonnies begravning var riktigt vacker och känslosam. Och mitt i allt dyker Tyler upp! Och jag som hoppades att Caroline skulle sticka till New Orleans.. Looks like that's not gonna happen.
 
Dr. Maxfield håller på med lite egna experiment. Nu ska han förvandla Jesse till en vampyr! Whaat?
 
 

Pretty Little Liars 4x13

Äntligen är denna onsdagen här! PLL är tillbaka med ett halloween avsnitt, och det är seriepremiär för Ravenswood!
 
"Grave New World"
För det första älskar jag introt till PLL, och hur dom ändrar det i halloween avsnitten. Riktigt härligt creepy.
Avsnittet var fullt med läskiga tunnlar,någon av flickorna som försvann, läskiga människor och ett ännu läskigare hus.
Jag trodde nästan att Spencer skulle få reda på vem A var när hon slog ner honom. Men såklart var hon för långsam och han hoppade på henne istället. Blir så irriterad på dem ibland! Om dom bara skulle sluta stå och fundera först innan dom gör något skulle dom ha löst alla problem redan nu!

Mrs. Grunwald fortsätter vara creepy, och säger åt dem att åka därifrån. Jag förstår inte riktigt varför hon är med just nu. Hon gör ju inget egentligen, bara varnar flickorna. Jag litar iaf inte på henne.

Änligen fick vi bekräftat att Alison lever. Även om man vetat det länge.. Men nu fick ju flickorna se henne också. Hon är så rädd för någon att hon inte kan komma tillbaka, och tydligen ska vi tro att det är Ezra. Men vad är hans motiv? Varför skulle han vilja skada Ali? Varför skulle han vara ledaren för hela A-teamet? Det finns allt för många frågor.

Vi fick även se en början på Ravenswood. Hanna sa åt Caleb att han skulle stanna och ta hand om Miranda. Det hade jag inte väntat mig. Av det lilla vi fick se, verkar det som om Ravenswood kommer bli en serie som står högt på min topplista! 
 

Reign 1x01

Jag såg trailern till Reign för några dagar sedan. Hade egentligen inte alls tänkt se på den här serien, för jag trodde inte jag skulle tycka om den. Men idag la jag på första avsnittet, och blev riktigt förvånad. Det var ju jättebra! Intressant story, väldigt bra musik och bra karaktärer.
Ser framemot att fortsätta följa denna serie i höst!
 

The Vampire Diaries 5x03

Har varit lite tomt på bloggen nu, och veckans serier har jag knappt hunnit kolla på.. Igår var jag borta hela dagen. Det blev en shoppingresa till Umeå. Nu har jag släktingar på besök hela helgen. Så tyvärr har jag inte hunnit se allt. Av dagens serier har jag än så länge bara kollat TBBT och TVD.
Och vilket bra avsnitt av The Vampire Diaries! Nu börjar det hända något!
 
"Original Sin"
"The cure" finns alltså kvar, eftersom Katherine tog det så är det i hennes blod. Nu har hon alltså en massa vampyrer efter sig.
Hela historien om Silas och doppelgangers var ju lite lång och invecklad. Men jag tror vi vetat från första avsnittet att det var något speciellt med Elenas och Stefans relation. Men att det finns så många versioner av dem var ju nytt.
Redan nu börjar Damon och Elena få lite problem med sin relation. Får se hur länge till det håller.. Det var ju så fint när han sa hur mycket hon betyder för honom. Blev ju nästan tårögd..
Slutet chockerade mig enormt. Stefan har minnesförlust, och känner inte igen Elena och Damon! Vad ska hända nu?
 
 
Caroline fick inte alls vara med i det här avsnittet. Det blev jag lite förvånad över. Nu kommer det ju handla mycket om Stefan, Silas och dom nya karaktärerna.. Kommer vi alls få se något av henne då? Om dom inte kommer på någon storyline till henne nu så kan hon ju lika bra vara med i The Originals istället. Hatar den nya "wannabe Caroline" där..

Hart of Dixie 3x02

"Friends in low places"
 
Förra veckan sa jag att jag inte alls gillar Joel. Det håller jag fast vid. Jag stör mig inte på själva karaktären, men han är bara helt fel för Zoe. Alla vet att Zade alltid kommer finnas där. Det kommer vara dom två i slutet.
Joel har flyttat till Bluebell, för att få vara med Zoe. Men att byta från New York till Bluebell är inte helt lätt, trots Zoes försök att få honom att gilla stället. Det känns som om hon försöker tvinga fram något som inte finns där. Det kommer nog inte hålla länge till mellan dom.
Jag är glad att Zoe listade ut att Lemon och Wade fejkade sitt förhållade. Dock trodde jag det skulle ta längre tid.
Jag förstår varför Annabeth stör sig på Linley. Hon är gammal nog att ta sina egna beslut och sedan får hon stå ut med konsekvenserna. Men ändå ska Lavon hålla på och behandla henne som ett barn. Så irriterande!
 

Mistresses

Jag ville se Mistresses för att Alyssa Milano var med, och för att jag tyckte serien verkade ganska bra. Jag tänkte att jag skulle kolla ikapp och sedan börja följa den.
Men nu vet jag inte om jag orkar mer. Jag har bara sett 7 avsnitt än så länge, men det är ganska trögt. Jag gillar Alyssas karaktär, Savannah, och hennes story. April blev nyss mycket mer intressant efter förra avsnittet, och Joss är väl helt okej. Men Karen stör jag mig grymt mycket på! Hon är inte ett dugg intressant, och jag tycker inte hon är en bra skådespelare heller.
Ska se om jag orkar se klart första säsongen. Om det blir bättre nu hinner jag ännu fundera om jag ska följa säsong 2, som kommer ut nästa sommar.
 

Klaus

 


 
Jag saknar att se Klaus i TVD! Men som tur får man se honom i The Originals istället. Annars skulle jag inte klara mig!

Switched at Birth 2x09

Eftersom jag maratonkollar Switched at Birth tänker jag inte skriva om varje avsnitt. Men nu kände jag att jag ville skriva lite om det här, eftersom det var lite speciellt.
Hela avsnittet var på American Sign Language, alltså dom pratade inte alls med ljud. Det var bara lite musik här och där. Det var riktigt coolt. Man fick en liten inblick i hur det är att vara döv.
Jag försökte ibland att inte titta på den engelska texten, utan istället läsa läpparna och kolla på deras händer. Men det krävs nog mycket övning innan man klarar av det. Allting gick för snabbt för att jag skulle kunna hänga med.
I ett vanligt avsnitt med ljud händer det lätt att man sitter och tänker på något annat, och kanske missar en viktigt detalj i avsnittet. Men nu var man tvungen att koncentrera sig mycket mer, och då var det lättare att hänga med i vad som händer. Jag hoppas dom gör fler såna här avsnitt!
 

A Katy Or A Gaga

Från ett sorgligt Glee avsnitt till ett lyckligt och roligt. I nästa avsnitt får vi se Adam Lambert! Och Demi kommer också vara med igen. :)
 

The Vampire Diaries 5x02

 
Först måste jag bara säga att Damon och Elena är ett jättebra par! Han tar verkligen fram det bästa i henne!
Bonnie borde berätta åt folk att hon är död. Det är inte schysst att låta dom andra oroa sig för henne. Tycker synd om Jeremy som inte får berätta för någon.
Katherine är ju lite smårolig som människa. Hon försöker vara tuff, men ändå är hon rädd. Hon kan ju inte försvara sig.
Silas bryr jag mig inte om alls. Men var är Stefan? Hur tog han sig ut? Vad är det han tänker göra?
 
 

The hardest word to say is goodbye

Första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på veckans Glee avsnitt.  Som ni alla säkert redan vet var det Corys tribute avsnitt.
Det var absolut det sorgligaste Glee avsnittet, och kanske till och med det sorgligaste avsnittet jag sett av någon serie. Det var tårar från början till slut. Det räckte med att Mercedes sa vad hon skulle sjunga, för att jag skulle brista i gråt.
Hela avsnittet var så vackert, fullt av minnen, och det var ett fint sätt att hedra Corys minne. Det känns ännu overkligt att han faktiskt är borta. Man väntar på att få se honom igen. Men samtidigt vet man att det aldrig kommer att hända.
Man hör ju ofta om artister, skådisar, och kändisar som dör. Men inget av det har någonsin påverkat mig som Corys död. Det här är första gången som en skådis jag verkligen gillar har dött. Man har inte tänkt på att sånt här faktiskt kan hända. Det är hemskt för fansen, hela castet, alla som jobbar med serien, Corys vänner, familj och Lea. Det här avsnittet var så att vi alla skulle få minnas honom och ta farväl.
 
Cory Monteith 1982-2013

Supernatural 9x01

En helt bra säsongsstart. Ska bli riktigt kul att få se ett avsnitt i veckan. Tidigare har jag ju bara maratonkollat och mot slutet blev det lite jobbigt. Så det här blir verkligen en trevlig omväxling!
Allting som händer med Sam är lite jobbigt. Det har hållit på för länge nu tycker jag. Det är alltid Sam som det är fel på, och Dean måste rädda honom. Och så har dom alla sina gräl. Det blir lite samma story hela tiden. Men jag älskar ändå relationen mellan bröderna.
 
Några höjdpunkter:
  • Introt är det bästa hittills! Riktigt coolt!
  • Kan vi få ett avsnitt där Dean inte behöver bli misshandlad? Nog för att han ser bra ut med blod i hela ansiktet, men det är ju så synd om honom.
  • Castiel som series regular! Äntligen! Han är ju bara för härlig! Dricker vatten som om det skulle vara det bästa som finns.
  • Måste ännu lägga till scenen där Cass var shirtless. Vill han vara det fler gånger, så gärna för mig.
 

The Originals 1x02

Förra veckans avsnitt av The Originals var inte den bästa seriestarten. Man hade ju sett det mesta redan i TVD avsnittet som handlade om The Originals. Men denna veckans avsnitt var mycket bättre!

*SPOLIERS*
Vi fick se hur Klaus och Marcel träffades och hur de gick från vänner till ovänner.
Rebekah och Marcel hade en gång en relation, men Klaus tyckte inte om det så han stoppade dem. Han stack Rebekah med en dagger.
Rebekah är tillbaka i New Orleans för att hitta Elijah, som försvunnit. Det visar sig att Klaus har gett honom till Marcel.
En ung häxa samarbetar med Marcel. Han vill att hon ska ta reda på hur man dödar en Original.
Hayley försöker ta livet av sitt barn, men misslyckas. När Klaus får veta det blir han rasande och försöker strypa henne. Men Rebekah stoppar honom. Klaus var så söt med tårar i ögonen när Rebekah sa att det är okej att bry sig och vilja ha något.
 
Jag är riktigt nöjd med det här avsnittet och längtar grymt mycket efter nästa!
 

The Tomorrow People 1x01

Anledningen till att jag ville se den här serien var att Robbie Amell spelar huvudrollen, och den verkade helt okej. Hade egentligen inga förväntningar, och det är jag glad för! Annars tror jag att jag blivit lite besviken.
Trailern har jag sett flera gånger, och den var ju jättebra. Synd bara att den visade hela första avsnittet.
 
Serien handlar om en ny ras människor, som kallas "Tomorrow People". Dom har speciella krafter. Robbie Amells karaktär Stephen Jameson får veta att han är en av dom, och han måste nu lära sig kontrollera sina krafter.
 
Halva första avsnittet var inte så bra, men det blev bättre mot slutet. Jag hoppas bara att serien inte har allt för många jobbiga problem. Då kan det lätt hända att jag inte orkar hänga med.
 

Hart of Dixie 3x01

Älskade Hart of Dixie är tillbaka! Och vilket bra avsnitt!
Gillade inte alls när Zoe var i New York. Hon hör hemma i Bluebell. Och Joel gillar jag inte än så länge. Hoppades faktiskt att han skulle bestämma sig för att återvända till New York när Zoe sa att hon ville stanna i Bluebell.
När man såg promon för avsnittet, verkade det ju som om dom ville få en att tro att Wade och Lemon hade något på gång. Men jag gissade att det inte var sant. Men Lemon och Meatball!? Det hade jag inte förväntat mig! Skrattade högt när jag såg det!
Att döma av bilckarna dom gav varann verkar det som om det finns hopp om en Zoe/Wade relation längre fram i säsongen. Det hoppas jag på i alla fall!
 

Katie Leclerc

Katie Leclerc, som spelar Daphne i Switched at Birth, har en sjukdom som gör att hon inte hör lika bra som andra. I serien har hon ju en accent, men den är fake. Egentligen pratar Katie precis lika bra som vem som helst. När Katie var 17 år började hon lära sig ASL (American Sign Language), och efter det fick hon reda på att hon hade en sjukdom.
 
Jag älskar Switched at Birth. Samtidigt som man bara tittar på serien får man lära sig ASL. 

Supernatural säsong 8

Supernatural säsong 8 var enligt mig en ganska stor besvikelse. Det var jättemånga som sa att det skulle vara den bästa säsongen, men ärligt talat så förstod jag inte alls vad som var så bra med den. Det var allt för många jobbiga avsnitt och det hände inte så mycket spännande saker. Inte ett enda läskigt avsnitt fick vi heller.
Inte blev det ju bättre av att jag stör mig grymt mycket på Kevin. Han är bara allmänt jobbig. Hoppas han inte är med hela säsong 9.
Det enda bra med säsong 8 var avsnittet med Garth, några fina moments med Sam och Dean, alla gånger Cass var med och sista avsnittet.
Säsongen slutade ju riktigt bra och man ville genast se mer! Det hade gärna fått vara sådan spänning i dom första 22 avsnitten.
 
I säsong 9 ser jag framemot att få se:
- Castiel som en series regular! Saknade honom allt för mycket i säsong 8.
- Hur Castiel klarar av livet som människa.
- Hur Crowley blev påverkad av att nästan ha blivit omvänd
- Vad som egentligen händer med Sam
- Nya karaktärer
Jag hoppas på att få något riktigt roligt avsnitt, och gärna något läskigt också.
 
 
 
När jag kollade en promo för säsong 9 började jag fundera på en sak. Man vet ju att Bobby kommer att vara med i den här säsongen. Bobby blev ju en ängel och åkte till himlen, men nu faller alla änglar... Betyder det att han kommer tillbaka som människa?

Hart of Dixie säsong 3

På tisdag börjar säsong 3 av Hart of Dixie. Här är en promo, om ni inte sett den redan.
 
Robert Buckley (Clay Evens i OTH) kommer att spela en av dom nya karaktärerna. Än så länge bara i ett avsnitt, men man kan ju hoppas på att dom bestämmer sig för att ha med honom mer.

Fredagens serier #1

Kommer lägga ihop en sammanfattning om fredagens serier varje vecka i ett inlägg. Blir så himla mycket annars.
 
The Vampire Diaries

Oj vad jag längtat! I flera veckor har jag haft nedräkning. Inte blev jag ju besviken! Ska bli jätteroligt att få se mer av Caroline och Elena på college. Och vad är det egentligen som händer på deras college? Tydligen finns det fler vampyrer där. Elena var inte alls irriterande i det här avsnittet. Det får hon gärna fortsätta med! Hon var ju till och med bättre än Katherine. Det jag alltid gillat med Katherine är hur cool och självsäker hon är. Men som människa beter hon ju sig mer som gamla Elena.
Jeremy gör ju serien typ 10 gånger bättre.  Jag är så glad att han är tillbaka!
I början av serien shippade jag Stelena, men Stefan blev så jobbig så nu är det Delena som gäller.
Får se vad som händer med Stefan nu, och vad Silas håller på med.
 
 
The Originals

Ännu en serie jag längtat mycket efter! Och Klaus! Vad jag saknat honom! Jag hoppas han ändrar sig och väljer att ta hand om Hayley och barnet. Man såg ju att något hände när han hörde hjärtslagen.
Jag ser framemot att få veta mer om "The Originals" historia och se vad dom håller på med. Glöm inte att vi kommer att få börja se det på onsdagar från och med nu!
 
Glee
 
Jag tror det är omöjligt att bli besviken på ett Glee avsnitt. Alla Sues skämt var ju klockrena!
Jag måste erkänna att när jag hörde att Demi skulle vara med, och spela Santanas nya kärlek, var jag lite skeptisk. Jag trodde inte dom skulle passa ihop. Men efter att ha sett dem idag, tar jag tillbaks det. Dom är ju bara helt perfekta!
Nästa vecka är Corys tribute avsnitt. Jag får en klump i halsen bara jag tänker på det. Hur ska man klara av det?
 
 
 
The Big Bang Theory
 
Jag har väl inte så mycket att säga om den här serien egentligen. Jag tycker fortfarande mycket om den, och den har roliga scener. Men det är absolut inte den serien jag ser mest framemot varje fredag.
Bästa scenen var när Amy och Howard sjöng i bilen.
 
Welcome to the family
 
En helt ny serie som började idag. Den handlar om Molly och Junior, som just gått ut high school. Molly får veta att hon är gravid och dom blir båda glada över nyheten. Men deras familjer reagerar inte riktigt likadant. Mollys föräldrar har väntat på att hon ska flytta hemifrån och börja på college, men istället ska hon nu bo kvar hemma. Som om det inte var nog har de två ungdomarna nu bestämt sig för att gifta sig.
Jag gillade första avsnittet väldigt mycket! Känns som en riktigt bra komediserie med mycket bra familjedrama! Om ni sett Gossip Girl vet ni säkert vem Charlie/Lola är. Hon spelar huvudrollen i den här serien.
 
 

RSS 2.0