30 dagars lista - day 30

Day 30 - Saddest character death
 
OM NI INTE SETT PRISON BREAK SKA NI INTE LÄSA!







Sista avsnittet av Prison Break. I den sista scenen får vi se Sara med sin son Michael Scofield Jr. och hon säger "Lets go see your dad" och dom återförenas med dem andra ex-fångarna, Lincoln, Sucre och Mahone. Tillsammans går dom till en gravgård och kommer fram till Michaels grav. Jag grät jätte mycket och alltihopa kändes overkligt på något vis. Michael var en av mina favoritkaraktärer någonsin. Man visste ju att han var sjuk, men inte trodde jag han skulle dö. När dom visade hur det gick till, att han hade offrat sig för att rädda Sara, blev jag först arg. Han borde ju ha överlevt. Men när man fick se videon där han förklarade att han ändå inte hade mycket tid kvar och han ångrade inte sitt beslut, tyckte jag att det var så fint gjort. Men ändå... Jag tycker serien skulle ha kunnat ha ett lyckligare slut.






Sam, Dean, Castiel





 
 

Switched at Birth

För ett tag sedan började jag se Switched at Birth, och hann se nästan hela första säsongen. Men så tog jag en paus och kollade aldrig mer på det. Igår började jag fundera om jag skulle se om det, och hinna ikapp tills nästa säsong börjar nästa år. Eftersom det bara finns två säsonger så ska jag nog hinna ikapp. Tänkte påbörja mitt maraton redan idag.
 

30 dagars lista - day 28

Day 28 - First tv-show obsession
 
Förhäxad. När jag var liten kollade jag alltid se på det med min syster när det gick på tv. Sedan började jag kolla på det med Åse, och några andra kompisar. Sommaren innan vi började sjuan hade vi ett maraton och såg ut hela serien. Det var nog den första serien jag blev obsessed med.
 
 

30 dagars lista - day 27

Day 27 - Best pilot episode
 
Nej men vad svårt. Det finns ju så många serier som jag älskar men som det tagit några avsnitt innan jag verkligen fastnat i. Sedan finns det ju de serier som har riktigt bra avsnitt i början, men sedan blir dom bara sämre.
Några serier som varit bra ända sedan början är Vänner och One Tree Hill. Jag fastnade direkt!
Supernatural, Prison Break och The Vampire Diaries älskade jag i början! Men dom har alla haft perioder när dom inte varit så bra.
 
Men om jag ska välja en så har Vänner det bästa pilot avsnittet.
 

Parenthood, TBBT, Two and a half men

Parenthood 5x01
 
 
Om det inte varit för Amber och Ryan i sista scenen hade jag nog blivit lite besviken. Tyckte inte att det hände så mycket annars. Men den sista scenen var så fin så det vägde upp det andra. 
 
The Big Bang Theory 7x01-02
 
Känns ju som en evighet sedan man sett TBBT senast!
Helt okej avsnitt med några roliga scener. Det hände väl inget speciellt. Men jag behöver mina komediserier på fredagar så jag är glad att den här serien är tillbaka!
 
 
Two and a half men 11x01
 
Förra säsongen kollade jag nästan bara på grund av Jake. Men den säsongen hade nog några bra avsnitt. Men nu när Jake inte kommer vara med lika mycket vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Jag ska nog fortsätta se den här säsongen, men om den inte alls är bra kanske jag ger upp.
En ny karaktär dök ju upp, Jenny, som är Charlies dotter. Får väl se vad hon ställer till med för problem.

Hair evolutions

Var det någon annan som märkte att Glee-Sam börjar få samma hair evolution som Sam Winchester?
 
   
 
   

Glee 5x01

 
"Love, Love, Love"
Kan inte ens beskriva hur glad jag är för att Glee är tillbaka! Satt med tårar i ögonen på grund av glädjen att få se alla igen, Kurt och Blaine och saknaden av Finn.
Vilket bra avsnitt! Kurt och Blaine. Äntligen blev dom tillsammans igen! Oj, vad jag saknat dom!
 




 




 

30 dagars lista - day 26

Day 26 - OMG WTF? Season finale
 
One Tree Hill säsong 3 avsnitt 22 var ju ganska spännande. Tycker jag har ett minne av att jag blev lite orolig och chockerad på samma gång i den här scenen. Tänker inte berätta mer och avslöja något för er som inte sett det ännu.

Modern Family 5x01-02

Ledigt från skolan idag, och trodde först att jag inte hade någon serie alls att kolla på idag. Men så kom jag på att det finns ju ett dubbla avsnitt av Modern Family! Torsdagen räddad!
 





30 dagars lista - day 25

Day 25 - A show you plan on watching (old or new)
 
Ravenswood. Den har ju premiär 23 october. Efter PLL halloween avsnittet.
Det ska bli roligt att få se mer av Caleb. Tycker serien verkar lite härligt creepy, precis som det lilla man får se av Ravenswood i PLL.
 
 

HIMYM 9x01-02

Nu har jag sett dom första två avsnitten av HIMYM. Jag är så glad att den har börjat igen! Tror det kommer bli en riktigt bra säsong!
Man fick ju se lite mer av mamman. Hon verkar ju vara en bra person, och jag ser framemot att få veta mer om henne. Historien om hur Lily träffade henne var ju ganska rolig.
Barney var så gullig mot Robin i den här scenen.
 

30 dagars lista - day 24

Day 24 - Best quote
 
- One Tree Hill

30 dagars lista - day 23

Day 23 - Most annoying character

Elena Gilbert i The Vampire Diaries. Hon är så irriterande ibland, och man kan störa sig väldigt mycket på henne. Hon är så jobbig när hon inte kan göra något själv. Nog har hon haft sina bra moments. Inte så ofta, men dom finns.
Katherine däremot är riktigt cool.
 

30 dagars lista - day 22

Day 22 - Favorite series finale
 
One Tree Hill. Bara av att se på det här klippet sitter jag här och ler med tårar i ögonen.
 

Parenthood - säsong 4

Bästa karaktären: Jag gillar fortfarande Sara och Drew väldigt mycket. Men även Amber var intressant i den här säsongen. Hon och Ryan passar bra tillsammans!
 
Sämsta karktären: Victor. Jag förstår att Julia övervägde att inte adoptera honom. Han var bara otrevlig och riktigt elak mot henne.
 
Bäst i säsongen: Att Amber och Ryan blev tillsammans igen i slutet, och att dom spelade Jake Bugg i bakgrunden i den scenen. Och såklart att Jasmine är gravid! Ja, och Kristina som blev frisk.

Sämst i säsongen: Victors beteende. Och Amy som gjorde slut med Drew.
 
Övrigt:Gillade inte alls tanken på Sara och Hank som ett par. Nej då får hon mycket hellre vara tillsammans med Mark. Men jag hoppas hon hittar någon bättre!
 

30 dagars lista - day 21

Day 21 - Favorite ship
 
Nathan och Haley i OTH. Dom är perfekta för varann.
 
 
 

Parenthood - säsong 3

Efter att ha kollat på Parenthood konstant i en och en halv dag har jag sett ut säsong 3. Det var en riktigt bra säsong! Idag fortsätter jag med säsong 4.

Bästa karaktären: Sarah, Drew och Julia.
 
Sämsta karaktären: Seth ställde ju till med lite problem.. Annars tyckte jag Haddie hade lite jobbiga stunder ibland.
 
Bäst i säsongen: När Jasmine inser hur mycket hon älskar Crosby och dom blir tillsammans igen. Bästa scenen i säsongen. Allt var så fint!
 
Sämst i säsongen: Zoe som bestämde sig för att behålla barnet. Julia har gått igenom så mycket redan, och jag tyckte det var dumt gjort av henne. Julia skulle ha varit en bra mamma.
 
Övrigt: Drew och Amy passar jättebra tillsammans. Han förtjänar verkligen någon som henne. Vet inte riktigt vad jag tycker om Sarah och Mark som ett par. Det känns lite som att Lauren Grahams karaktärer brukar ha svårt att hitta kärleken. Nu syftar jag på Lorelai i Gilmore Girls. Det brukar vara bra en stund, och sedan skiter allt sig. Men vi får väl se vad som händer.

Veckans serie #6

The Vampire Diaries. Jag längtar så galet mycket tills det börjar igen! Jag saknar allihopa, och det ska bli så kul att få se dom nya karaktärerna också.


30 dagars lista - day 20

Day 20 - Favorite kiss
 
Svårt att välja när man inte kommer ihåg alla, men den här är iaf en av mina favoriter. Hela scener är så fin. Dom är så perfekta för varandra.


Serier jag längtar mest efter i höst!

Glee


HIMYM

The Originals


The Vampire Diaries


Ravenswood
 
Hart of Dixie

Nästa vecka börjar komediserierna!

30 dagars lista - day 19

Day 19 - Best tv-show cast

Vänner har nog det bästa castet. Dom är allihopa så härliga, och serien skulle aldrig vara lika bra utan en av dem. 

New Girl!

Efter en lång kväll ute på krogen är det riktigt skönt att få byta om till mysiga kläder, äta pizza och titta på serier! Kan inte ens beskriva hur mycket jag såg fram emot det på vägen hem.

Idag kickade vi igång seriehösten! Det var New Girl som stod på schemat. Ett riktigt bra avsnitt som vanligt. Tyvärr var det den enda serien som börjar denna vecka, men nästa vecka däremot har jag ganska många serier att se!

30 dagars lista - day 18

Day 18 - Favorite title sequence
 
Om man kollar på helheten så är nog favorit introt Vänner. Men jag älskar PLL och The Fosters intron också.
Om man bara lyssnar på låtarna så är det ganska lika mellan One Tree Hill, The OC och The Fosters.
 
 





Veckans hotties #6

Kaya Scodelario, som spelar Effy i Skins.
 
Och Drew Van Acker, som man kan se som Jason Dilaurentis i PLL, och Remi Delatour i Devious Maids.
 

30 dagars lista - day 17

Day 17 - Favorite mini series
 
Lite osäker på vad som räknas som mini serie, men jag tror inte jag sett någon sådan..
Fast egentligen kan man väl säga att American Horror Story nästan är en sådan. Varje säsong handlar ju om nya karaktärer och har en ny handling. Första säsongen var ju jättebra och spännande! Den andra har jag ju redan sagt att jag inte gillade alls. Tredje säsongen börjar 9 oktober. Eftersom den ska handla om häxor tänkte jag ge den en chans. Men jag har inga förväntningar alls.
 

Veckans lista - One Tree Hill

1. Den karaktär som jag blev kär i först.

Lucas Scott

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.

Nathan. Det var ju inte precis kärlek vid första ögonkastet. Men jag tror det var när han började dejta Hayley som jag började gilla honom mer.

3. En karaktär som jag inte tycker om.

Dan Scott. Hatade honom dom första säsongerna, och trodde att jag alltid skulle göra det. Det var säsong 9 som fick mig att ända på det.

4. En karaktär som jag tycker om.

Brooke. Hon är så stark. Hon gick igenom mycket, men till slut ordnade sig allt för henne. 

 

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.

Peyton. Hon var helt okej ibland, och jag gillade henne. Men ibland blev man lite irriterad på henne.

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)

Lucas, som han såg ut i början. När han kom tillbaka i säsong 9 var han ju inte direkt snygg..

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.

Hayley. Hon är snäll och omtänksam. 

8. Den karaktär som jag vill slå till.

Dan, Deb, Peyton. Ibland skulle dom ha behövt en smäll på käften.

9. Ett par som jag älskar.

Naley.

 

10. Ett par som jag inte gillar.

Rachel och Dan.


Dagens serier!

Har haft besök hela helgen, så tv-serierna har tyvärr hamnat i andra hand. Men nu är jag tillbaka, och fortsätter med mitt Parenthood maraton! Kollar jag 4 avsnitt per dag hinner jag tills nästa säsong börjar.
Supernatural säsong 8 började vi kolla med Åse idag. Hoppas bara att jag inte har för höga förväntningar om den nu. Jag vill ha några roliga avsnitt och några riktigt läskiga så är jag nöjd!
Nyaste Devious Maids avsnittet har jag hunnit kolla idag. Det var helt okej. Stör mig fortfarande grymt mycket på Rosie. Allt som hände med Alejandro var ju lite komiskt. Att Taylor blev skjuten var ju lite oväntat. Men jag tror inte att hon dör. Visste inte att den serien hade blivit förnyad för en andra säsong innan jag kollade upp det idag. Och det var ju en trevlig nyhet!

30 dagars lista - day 16

Day 16 - Your guilty pleasure show

Av de serier jag kollar på just nu har jag ingen jag tycker är pinsam eller så. Men för kanske 5-6 år sedan kollade jag på Våra Bästa År och var helt fast i den serien. Det var ju kanske inte den bästa serien jag sett. Och såhär i efterhand skäms jag över hur obsessed jag var. Om jag kommer ihåg rätt så var mina favoritkaraktärer Belle, Sami och Shawn.


30 dagars lista - day 15

Day 15 - Favorite female character

Brooke Davis, Haley James Scott eller Blair Waldorf. Går inte att välja.

30 dagars lista - day 14

Day 14 - Favorite male character
 
Ändrar mig hela tiden, men det är mellan Michael Scofield (Prison Break), Chandler Bing (Vänner), Lucas Scott (OTH), Dean Winchester och Castiel (Supernatural).
 

Veckans serie #5

Veckans serie är Parenthood! Trodde inte att jag skulle börja tycka om den så snabbt. Men man fastnar verkligen!
 

30 dagars lista - day 13

Day 13 - Favorite childhood show
 
Det mesta som sändes på Disney Channel. That's So Raven, Lizzie McGuire, Hannah Montana, Zack & Cody.

Supernatural säsong 7

Dom senaste dagarna har bestått av att försöka se ut säsong 7 av Supernatural. Och det lyckades vi med! Vissa avsnitt var lite tråkiga, men annars var det en bra säsong! Ser framemot nästa, för jag har hört att den är ännu bättre. Hinner nog ikapp tills säsong 9 börjar. 
 

30 dagars lista - day 12

Day 12 - An episode you’ve watched more than 5 times
 
Dom flesta Vänner avsnitt! Har sett hela serien från början till slut 2 gånger och kollat på tv lite nu som då när det råkat komma ett avsnitt. Det här är ett av mina favoriter iaf!
 

Veckans hotties #5

Pretty Little Liars har ju några hotties. Mina två favoriter är Ashley Benson, som spelar Hanna
 
 
och Keegan Allen, som spelar Toby.
 
 

30 dagars lista - day 11

Day 11 - A show that disappointed you
 
American Horror Story. Jag gillade den första säsongen. Den var så härligt creepy, men den andra säsongen var en stor besvikelse. Där gick det för långt. Man hängde inte med, och det var bara konstigt.
Men i oktober kommer en tredje säsong, som handlar om häxor. Tänkte se ett avsnitt och sen får jag se om jag orkar fortsätta.
Enda anledningen till att jag orkade med största delen av säsong 2 var Evan Peters, som spelar Tate/Kit. Men till slut fick jag ge upp.

Tv-serier jag ska se

Jag har en lista på tv-serier jag vill se. Den blir bara längre och längre varje gång jag hittar något nytt. Just nu har jag ca 25 serier på den. Och då har jag säkert missat en massa som jag bara tänkt att jag vill se, men glömt bort att skriva ner. Dom serier som står högst upp på den listan är:
 
Lost
Ja, jag har faktiskt inte kollat på Lost. Jag såg något avsnitt ibland när det gick på tv, men jag har bara inte hunnit med det ännu.
 
Suburgatory
Minns inte riktigt hur jag hittade den serien, men jag tyckte den verkade lite rolig. Jag hade inte ens sett trailern till den förrän nu.
 
90210
Har aldrig sett ett enda avsnitt av det. Men vad jag har hört så gillar folk den serien. 
 
Awkward
Jag har bara sett några avsnitt på Mtv, och tycker den är helt okej. Så den ska jag nog se från början.
 
The Carrie Diaries
Jag har haft lite blandade känslor om Sex And The City. Tycker dom sista säsongerna är helt okej, och när det gick på tv kollade jag på det ibland. Då försökte jag se hela serien från början, men det orkade jag inte med. Första säsongerna var inte alls lika bra. Men jag tror det här är något jag skulle tycka mer om. Ska bli kul att se hur Carrie är som ung. Såg nyss att Jones från Life Unexpected är med.
 

30 dagars lista - day 10

Day 10 - A show you thought you wouldn’t like but ended up loving

Hart of Dixie. Började se på den serien bara så att jag skulle kunna kolla på något i skolan. Men den blev bara bättre och bättre. Tycker fler borde se på den. Känns lite som att det inte är så många som gör det.

30 dagars lista - day 9

Day 9 - Best scene ever
 
Ni menar alltså att jag bara får välja en. Haha! Nej. Men top 5 går bra!
 
OTH: När någon får veta att dom är gravid.
Gossip Girl: Nästan alla Chuck och Blair moments
Vänner: När Rachel hinner av planet till Paris för att vara med Ross.
The Vampire Diaries: Jeremy kommer tillbaka.
HIMYM: Barney friar till Robin.

 

Veckans lista - Supernatural

1. Den karaktär som jag blev kär i först.

Sam. Han var så söt dom första säsongerna. Nu växer hans hår för fullt och blir bara längre och längre. Det är ganska svårt att tycka om det, men jag gillar honom ändå!

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.

Castiel. Han är bara så härligt akward!

 

3. En karaktär som jag inte tycker om.

Azazel, aka. "The Yellow-Eyed Demon" eller "Yellow eyes"

4. En karaktär som jag tycker om.

The Trickster. Det brukar hända något roligt när han dyker upp. Till exempel när dom fastnade i en time loop eller fastnade i tv-serie världen och spelade sig själva.

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.

Kommer inte på någon sådan just nu. Men en sak jag tyckte om i början var Sams hår. Det älskar jag inte längre..

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)

Dean.  

 

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.

Gillade Jo, så jag skulle vara henne. Tyvärr får hon inte vara med så mycket. 

8. Den karaktär som jag vill slå till.

Anna störde jag mig väldigt mycket på när hon var med. Annars så skulle det vara dom jobbigaste demonerna och änglarna som ställer till med stora, jobbiga problem.

9. Ett par som jag älskar.

Castiel och Dean. Inte som ett par, men deras bromance.

 

10. Ett par som jag inte gillar.

 Dean och Anna.


Höstens schema!

Här kommer mitt höstens schema. Jag börjar se nya serier, och hittar ännu mera jag vill se som inte börjat ännu. Så det här kan ännu ändras, men just nu ser det ut så här.
 
Måndag: Devious Maids (fram till 22 september, sedan blir det bara maratonserier)
Tisdag: Hart of Dixie, The Originals, How I Met Your Mother
Onsdag: Ravenswood, New Girl, (PLL, 23 oktober)
Torsdag: Modern Family, American Horror Story, The Tomorrow People
Fredag: Glee, The Big Bang Theory, 2 and ½ men, The Vampire Diaries, Welcome To The Family, Parenthood, (The Originals, 4 oktober)
Lördag-söndag: Maratonserier och avsnitt jag inte hunnit med
 
Ser ut som om det blir en bra höst! :)
(billden är från weheartit)

30 dagars lista - day 8

Day 8 - A show everyone should watch
 
Twisted. Den är ju ganska ny, så en del har inte ännu hunnit se den. Men jag tycker absolut att man ska göra det! Det finns bara 11 avsnitt än så länge, men den fortsätter i januari.
 

Parenthood - säsong 1

Ja hörni, här går det undan! Första säsongen av Parenthood är färdig kollat, och nu ska jag fortsätta med den andra. I den här farten hinner jag nog ikapp till 26 September!
Än så länge tycker jag mycket om serien. Trodde inte jag skulle tycka om allihopa, men det gör jag.
Man får lite en Modern Family känsla, men det är lite mindre komedi och istället mer seriösa bråk. Men inte så att det blir jobbigt. Får hoppas att det fortsätter såhär!
 

Silly Dean

Några till roliga scener från Supernatural!






Och så ett av dom bästa avsnitten någonsin! Dean blir sjuk, och är rädd för allt.

30 dagars lista - day 7

Day 7 - Least favorite episode of your favorite tv-show
 
Skolskjutningsavsnittet. Tyckte det var onödigt.. Varför skulle det hända? Det var det som fick mig att hata Dan ända fram till säsong 9.
Glee hade ju också ett skolsjutnings avsnitt, men det var ingenting jämfört med One Tree Hills.


30 dagars lista - day 6

Day 6 - Favorite episode of your favorite tv-show

Favorit serie: One Tree Hill
Favorit avsnitt.. Hur skulle man kunna välja?
Alla avsnitt när någon gifter sig eller får barn. Och sen gillar jag väldigt mycket sista avsnittet. Kändes som en bra avslutning på en bra serie.

Parenthood

Jag såg första avsnittet av Parenthood denna vecka. Nu tänkte jag fortsätta med serien, och kanske hinna ikapp någon gång. Tror inte det blir tills nästa säsong har premiär, men kanske till nåt avsnitt i den säsongen. Men ibland går det ju så snabbt att kolla ut en säsong, så vem vet.. kanske jag hinner till 26 september.
 

Veckans serie #4

Veckans serie är Supernatural!
Blev precis klar med en presentation om Jensen Ackles, och nu har jag suttit och kollat igenom en massa klipp från serien. Den här låten spelas på repeat.
 

30 dagars lista - day 5

Day 5 - A show you dislike
 
Dom flesta kriminalserier. Jag hade tänkt kolla på NCIS, och det gick bra en stund. Kollade väl en halv säsong, men sedan tröttnade jag på det. Jag vill tycka om dom för det brukar vara intressant att se nåt avsnitt. Men en hel serie orkar jag nog inte med. Har ännu Criminal Minds på min lista, men jag vet inte om jag ska se på den eller inte.
 
 
Enda kriminalserien jag tycker om är Prison Break. Den är en av mina top 10 tv-serier.

Sam Winchester's hair

Sams hår. Jag vet inte ens vad man ska säga om det. Det blir bara värre och värre, men man hittar roliga gifar om det!
 




 

30 dagars lista - day 4

Day 4 - Your favourite show ever

Min all time favourite tv-serie är One Tree Hill. Allt med den serien är perfekt! Det går knappt att beskriva hur bra den är. Den har bra skådisar: Chad Michael Murray, Bethany Joy Lenz, James Lafferty, Sophia Bush, och många fler! Det finns nog inte en enda karaktär som jag inte gillade. Visst, jag tyckte inte om Dan, men efter att som hände i slutet ändrade jag mig.
Älskar introlåten! Gavin Degraw är ju helt amazing. Och sista avsnittet när hela castet sjunger "I don't wanna be" hade jag tårar i ögonen.
Relationen mellan Hayley och Lucas är jättesöt. Saknade Lucas när han inte var med säsong 7 och 8. Han kom ju tillbaka i slutet av serien, och då grät jag av lycka.
Den här serien har allt jag vill att en bra serie ska ha: bra musik, bra skådisar, bra karaktärer, fina quotes, roliga moments, sorgliga moments, spänning, glädje, ja allt! Om ni av någon konstig anledning inte har sett den. Se den. Och helst imorgon. (Haha, lite Centralskolan humor)

Veckans hotties #4

The Vampire Diaries skådisar.
Candice Accola, som spelar Caroline. Hon är ju flawless!
 
 
Och Joseph Morgan, som spelar Klaus. Look at that smile!

 
I oktober får man äntligen se mer av dem igen!

Geek Charmning och Beauty and the Briefcase

Har inte kollat alls på tv-serier idag, istället fick det bli två filmer. Tyckte det var dags med lite omväxling. Jag kollade på Geek Charming och Beauty and the Briefcase. Båda var bra!
I Geek Charming har Hayley från Modern Family huvudrollen. Och Sasha Pieterse, som spelar Ali i PLL, är också med.
Hilary Duff har huvudrollen i Beauty and the Briefcase.
 



30 dagars lista - day 3

Day 3 - Your favourite new tv-show

Devious Maids
Jag tycker man ser mer och mer likheter med Desperate Housewives. Älskar serien! 
 

Cake Boss

Det blev inget Devious Maids denna måndag. Det har paus nu och kommer tillbaka nästa vecka. Istället ska jag kolla lite mera på Cake Boss i väntan på att Idol ska börja.

 

30 dagars lista - day 2

Day 2 - A show that you wish more people were watching

Hart of Dixie. Jag tycker alla borde ge den en chans. Känner ingen som tittar på den. Anledningen till att jag började kolla på serien var att Rachel Bilson har huvudrollen, och jag gillar henne.
Trailern är kanske inte den bästa, eftersom den visar ungefär allt som händer i första avsnittet.
 
 

Veckans lista - Glee

1. Den karaktär som jag blev kär i först.

 Finn. Hans utseende, röst, personlighet. Allt.

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.

Blaine. Jag saknar honom. Jag saknar alla gånger han sjöng för Kurt. Jag saknar Kleine. Det här klippet fick mig att inse hur mycket jag faktiskt tycker om Blaine.

3. En karaktär som jag inte tycker om.

Unique. Tycker serien skulle klara sig utan honom/henne. 

4. En karaktär som jag tycker om.

Quinn. Jag vill se henne igen! Bara väntar på att hon ska komma tillbaka! Det är flera som ska komma tillbaka för Finns tribut avsnitt, men det finns inget bekräftat om Quinn är en av dem.

5. Ett avsnitt jag gillar/ogillar.

Jag gillar inte skolskjutnings avsnittet. Förstod inte riktigt vad det var för något. Det kändes inte alls som Glee.

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)

Sam.

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.

Quinn. 

8. Den karaktär som jag vill slå till.

Tina. Det var någon gång jag var irriterad på henne. 

9. Ett par som jag älskar.

No words needed.

 

10. Ett par som jag inte gillar.

Rachel och Jesse


30 dagars lista - day 1

Day 01- A show that should have never been canceled
 
One Tree Hill. 9 säsonger räcker inte. Ville aldrig att det skulle ta slut. Den serien har allt jag vill att en riktigt bra serie ska ha. Den finns kärlek, vänskap, drama, bra musik. Älskar karaktärerna, handlingen, citaten och allt. Det är en serie som är lätt att tycka om, och jag blev fast i den direkt.
 
 



RSS 2.0