Twisted & The Fosters

Två nya serier som det har skrivits mycket om är Twisted och The Fosters. Nästan alla tv-serie bloggar jag läser skriver om dessa. Idag kollade jag första avsnittet av båda. Jag visste inte så mycket om någon av serierna, så jag hade inte så höga förväntningar. Det visade sig att båda serierna var riktigt bra! Ser framemot att få följa dem i höst!
 
Twisted
I den här serien får vi följa Danny som kommit tillbaka till stan där han bodde när han var mindre. Efter att ha dödat sin faster, när han var 11 år, hamnade han i ungdomsfängelse i 5 år. När han nu kommit tillbaka blir han utfryst av alla, till och med av sina bästa vänner. När en klasskompis blir mördad är han såklart huvudmisstänkt, och ingen tror att han är oskyldig.
 
 
The Fosters
Stef och Lena är ett lesbiskt par. Dom har Stefs biologiska son och ett adopterat tvillingpar, som dom uppfostrar. Nu har dom även bestäm
t sig för att ta hand om två nya fosterbarn, Callie, som suttit i ungdomsfängelse, och hennes lillebror, Jude. När dom nya barnen flyttar in blir stämningen i familjen annorlunda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0