Fredagens serier #1

Kommer lägga ihop en sammanfattning om fredagens serier varje vecka i ett inlägg. Blir så himla mycket annars.
 
The Vampire Diaries

Oj vad jag längtat! I flera veckor har jag haft nedräkning. Inte blev jag ju besviken! Ska bli jätteroligt att få se mer av Caroline och Elena på college. Och vad är det egentligen som händer på deras college? Tydligen finns det fler vampyrer där. Elena var inte alls irriterande i det här avsnittet. Det får hon gärna fortsätta med! Hon var ju till och med bättre än Katherine. Det jag alltid gillat med Katherine är hur cool och självsäker hon är. Men som människa beter hon ju sig mer som gamla Elena.
Jeremy gör ju serien typ 10 gånger bättre.  Jag är så glad att han är tillbaka!
I början av serien shippade jag Stelena, men Stefan blev så jobbig så nu är det Delena som gäller.
Får se vad som händer med Stefan nu, och vad Silas håller på med.
 
 
The Originals

Ännu en serie jag längtat mycket efter! Och Klaus! Vad jag saknat honom! Jag hoppas han ändrar sig och väljer att ta hand om Hayley och barnet. Man såg ju att något hände när han hörde hjärtslagen.
Jag ser framemot att få veta mer om "The Originals" historia och se vad dom håller på med. Glöm inte att vi kommer att få börja se det på onsdagar från och med nu!
 
Glee
 
Jag tror det är omöjligt att bli besviken på ett Glee avsnitt. Alla Sues skämt var ju klockrena!
Jag måste erkänna att när jag hörde att Demi skulle vara med, och spela Santanas nya kärlek, var jag lite skeptisk. Jag trodde inte dom skulle passa ihop. Men efter att ha sett dem idag, tar jag tillbaks det. Dom är ju bara helt perfekta!
Nästa vecka är Corys tribute avsnitt. Jag får en klump i halsen bara jag tänker på det. Hur ska man klara av det?
 
 
 
The Big Bang Theory
 
Jag har väl inte så mycket att säga om den här serien egentligen. Jag tycker fortfarande mycket om den, och den har roliga scener. Men det är absolut inte den serien jag ser mest framemot varje fredag.
Bästa scenen var när Amy och Howard sjöng i bilen.
 
Welcome to the family
 
En helt ny serie som började idag. Den handlar om Molly och Junior, som just gått ut high school. Molly får veta att hon är gravid och dom blir båda glada över nyheten. Men deras familjer reagerar inte riktigt likadant. Mollys föräldrar har väntat på att hon ska flytta hemifrån och börja på college, men istället ska hon nu bo kvar hemma. Som om det inte var nog har de två ungdomarna nu bestämt sig för att gifta sig.
Jag gillade första avsnittet väldigt mycket! Känns som en riktigt bra komediserie med mycket bra familjedrama! Om ni sett Gossip Girl vet ni säkert vem Charlie/Lola är. Hon spelar huvudrollen i den här serien.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0