Pretty Little Liars 4x13

Äntligen är denna onsdagen här! PLL är tillbaka med ett halloween avsnitt, och det är seriepremiär för Ravenswood!
 
"Grave New World"
För det första älskar jag introt till PLL, och hur dom ändrar det i halloween avsnitten. Riktigt härligt creepy.
Avsnittet var fullt med läskiga tunnlar,någon av flickorna som försvann, läskiga människor och ett ännu läskigare hus.
Jag trodde nästan att Spencer skulle få reda på vem A var när hon slog ner honom. Men såklart var hon för långsam och han hoppade på henne istället. Blir så irriterad på dem ibland! Om dom bara skulle sluta stå och fundera först innan dom gör något skulle dom ha löst alla problem redan nu!

Mrs. Grunwald fortsätter vara creepy, och säger åt dem att åka därifrån. Jag förstår inte riktigt varför hon är med just nu. Hon gör ju inget egentligen, bara varnar flickorna. Jag litar iaf inte på henne.

Änligen fick vi bekräftat att Alison lever. Även om man vetat det länge.. Men nu fick ju flickorna se henne också. Hon är så rädd för någon att hon inte kan komma tillbaka, och tydligen ska vi tro att det är Ezra. Men vad är hans motiv? Varför skulle han vilja skada Ali? Varför skulle han vara ledaren för hela A-teamet? Det finns allt för många frågor.

Vi fick även se en början på Ravenswood. Hanna sa åt Caleb att han skulle stanna och ta hand om Miranda. Det hade jag inte väntat mig. Av det lilla vi fick se, verkar det som om Ravenswood kommer bli en serie som står högt på min topplista! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0